Urban studio’s midden in de stad. Helemaal van jou vanaf € 650 per maand. Met extra gedeelde ruimtes, zoals een grote livingroom en een heerlijk dakterras. Een betaalbare studio huur je in House of Arnhem.

Beschikbaar aanbod woningtype “Urban Studio”

Urban studio

Het gros van de woningen is met gemiddeld 30 m² perfect voor jou als je een plekje voor jezelf zoekt. Klein maar fijn is echt waar, en zo klein is het nu ook weer niet, want de Plafondhoogtes zijn giga ziet er super fancy uit in de badkamer. De industriële plafonds zetten echt een sfeer neer en in enkele appartementen is het plafond wit afgewerkt. Ook de vloer ligt al en de wanden zijn ready. Alles is voor je gedaan, dus je hoeft alleen nog maar te verhuizen! Koken doe je in een zwarte, strakke keuken, waar alle apparaten al in zitten. Elke avond culinaire hoogstandjes, want niets houdt je meer tegen.

Huurprijs: vanaf € 650 per maand.

Lekker op jezelf en toch niet alleen. Hoogwaardig ontworpen en luxe. Volledig ontspannen en midden in de stad. Een betaalbaar micro appartement in house of Arnhem.

Ben je net afgestudeerd of ga je net uit huis? Zoek je een plek voor jezelf, maar ook niet alleen? Dan is House of Arnhem iets voor jou! Hier huur je een eigen tiny house in een wooncomplex dat verder gaat dan achter je eigen voordeur. Door gezamenlijke ruimten op de begane grond te delen zoals werkplekken, een gedeelde huiskamer, meeting spaces en een koffiebar heb je eigenlijk veel meer!

Relaxen, wonen,
ontwikkelen & ontmoeten

It’s all about sharing

House of Arnhem is meer dan een appartementengebouw of je eigen studio. Het is een thuis waar je en een hoogwaardig en slim ontworpen micro appartement huurt maar waar ook de rest van het gebouw speciaal voor jou is ontworpen. Samen met andere bewoners leef je ontspannen met ruimte voor jezelf.

In de huiskamer kun je nog wat werk afmaken,  haal je een kop koffie en pakt een boek uit de kast, hier ontmoet je andere mensen of organiseer je een borrel. In de meetup corner organiseer je een workshop of lezing voor leeftijdsgenoten, of trek de stoelen aan de kant en nodig je vrienden uit voor een potje tafeltennis!

Kom je uit je werk? Dan is je pakketje is overdag in ontvangst genomen en ligt veilig op je te wachten. De was-app geeft je een melding dat de was klaar ligt in de gedeelde wasserette, hier kun je je laptop openklappen of maak je nog een praatje terwijl je aan het wachten bent. De deelauto staat voor de deur, om snel naar een afspraak, vrienden of familie te gaan. Verder doe je veel op de fiets, die veilig en droog staat in de garage.

Huiskamer

Koffiebar

Werkplek

Dakterras

Deelauto

Deelfiets

Wasserette

Pakketdienst

Laatste woningen!

Selecteer je voorkeurswoning en schrijf je in.

Lekker centraal in Arnhem

House of Arnhem ligt in het modekwartier, een creatieve wijk geheel gewijd aan mode, design, kunst en eten. Met een concentratie aan winkels, werkplaatsen, studio’s, galerieën, cafés en restaurants, is het aan de Velperweg echt een superfijne plek om te wonen. Want aan de ene kant ben je zo in de oude binnenstad, maar je woont zelf eigenlijk ook al in een hippe buurt. 

Aan de Velperweg worden de voormalige kantoorgebouwen getransformeerd tot duurzame appartementengebouwen. De wijk krijgt hierdoor echt een enorme upgrade. En jij zou hier zomaar kunnen wonen. Als je kiest voor wonen in House of Arnhem stap je voor de deur op de bus, waardoor je zo op het station bent. Verder zijn de uitvalswegen N255, A12 en A5 dichtbij, doe je je boodschappen om de hoek of sport je bij één van de vele sportscholen in de buurt.

Je kunt er echt zo in

Bijzonder aan House of Arnhem is de manier waarop is nagedacht over de appartementen, indeling, daglicht en kleurgebruik. Je krijgt hier kwaliteit en een hoogwaardig ontworpen ruimte voor je geld. Naast een complete design keuken en modern ingerichte badkamer, ligt ook de vloer er al in én zijn de muren afgewerkt. Ideaal als je start, dan hoef je niet gelijk hoge kosten te maken. Zet je eigen meubels neer, kleed het gezellig aan en voel je thuis.